Adatvédelmi Nyilatkozat

 
 

Vásárlók adatainak kezelése

 

Vállalkozásunk számára fontos , hogy a látogatói által rendelkezésre bocsátott személyes adatok védelme, a látogatók információs önrendelkezési jogának biztosítása.

A látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően kezeljük. Regisztrációját, minden személyes adatát írásos kérés esetén bármikor töröljük.

A regisztrációkor és megrendeléskor megadott adatokat kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve feliratkozás esetén hírlevél küldése céljából tárolja.

Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozó működik közre, pl. futárszolgálat.

A szállítást végző partner cégek a tőlünk kapott adatokat semmilyen formában nem jogosultak harmadik fél részére továbbadni.

Az adatokat kizárólag a csomag célba juttatására, sikertelen átvétel esetén a címzett értesítésére használják.

Hírlevelet kizárólag azoknak küldünk, akik feliratkoztak rá. Minden egyes kiküldött hírlevél tartalmaz leiratkozó linket is. 

A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítésre statisztikai célokból (látogatás időtartama, stb). Ezen adatokat harmadik félrészére nem adjuk ki.

A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja cégünk általános szerződési és vásárlási feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.


Vonatkozó jogszabályok


A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény;
Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény;
Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény;
226/2003. (XII. 13.) kormány rendelet az elektronikus hírközlési szolgáltató adatkezelésének különös feltételeiről,az elektronikus hírközlési  szolgáltatások adatbiztonságáról, valamint az azonosítókijelzés és hívásátirányítás szabályairól;
Az elektronikus kereskedelemről szóló 2001. évi CVIII. törvény.

 

Információk tulajdonjoga

 

Tilos a weboldalunkról és aloldalakról származó információk, cikkek engedély nélküli bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése!

A megjelent anyaggal , fotókkal , leírásokkal és egyéb tartalommal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.

Termék kategóriák

Kiemelt partnereink

Kapuk és garázskapuk

garazskapu

Sorompók

garazskapu

Fibaro okosotthon rendszer

fibaro rendszer