Door System Logó
TERMÉKEINK
kosárKOSÁR

DoorSystem

Általános Szerződési Feltételek

Cégismertető

Cégnév : Door-System Kft.

Székhely : 1044 Budapest, Ipari Park Almakerék utca 4.

Képviselő neve:

Elérhetőség, e-mail cím:   info@door-system.hu

Cégjegyzékszám:

Adószám: 12006216-2-41

Panaszügyintézés helye, módja:

- személyesen: 1044 Budapest, Ipari Park Almakerék utca 4. H-P: 8:00-16:00

- emailben: info@door-system.hu, 1 munkanapon belül válaszolunk

- telefonon: 30-399-0740  

Szállítási feltételek

Minden a webshopban vásárolt terméket Bruttó 30,000,-ft felett Díjmentesen szállítunk házhoz, kivétel a 3 méternél hosszabb termékek ezekre mindig egyedi ajánlatot adunk.

Kérjük a csomag sértetlenségét a kézbesítő elött szíveskedjék ellenőrizni! Ha sérülést lát, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot. Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről jegyzőkönyv nélkül nem áll módunkban elfogadni.

Lehetőség van személyes átvételre a megrendelést követő munkanaptól telephelyünkön.

A megrendelés kizárólag elektronikus úton lehetséges, Interneten keresztül a www.door-system.hu webcímen , vagy e-mailon , vagy faxon , a megrendelést 1 munkanapon belül e-mail-ben vagy telefonon visszaigazoljuk.

Elállás joga

A vevő jogosult a megrendelést követően 1 munkanapon belül (a kiszállítást megelőzően) a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jelezheti ügyfélszolgálatunkon a 2300-183 -as telefonszámon, vagy e-mailen az info@door-system.hu e-mail címen. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselési kötelezettség nem terheli.

Minden vevőnek a vásárlástól számított 3 munkanapon belül indoklás nélküli elállási joga van, amely a következő feltételekkel vehető igénybe:

Adatvédeleme

Megadott adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél alvállalkozónkként működik. Ekkor azonban az alvállalkozók az kapott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

© Door-System | Általános Szerződési Feltételek